{Ja-maar...} het is vrijdag
nederlands engels duits

De Omdenken Theatershow nog twee keer te zien

0937215468.jpg Voor wie er echt geen genoeg van kan krijgen of het de afgelopen jaren gemist heeft, treden we nog twee keer op met onze vorige theatervoorstelling: de Omdenken Theatershow. 
Naast onze huidige ‘Lastige kinderen? Heb jij even geluk’ Omdenkshow, staat Berthold Gunster samen met Tim Winkel komend theaterseizoen ook in Cuijk en IJmuiden op de planken.


De Omdenken Theatershow was drie theaterseizoenen lang een absolute hit met avond aan avond volle zalen. Berthold en acteur Tim maken op vermakelijke wijze het verschil duidelijk tussen ja-maar-gedrag en ja-en-gedrag. En dit seizoen zijn ze nog twee keer te zien! Wat is de Omdenkshow precies?  Die vraag houdt vele bezoekers van tevoren bezig. Is het een lezing? Is het theater? Cabaret? Een workshop? Wie de show eenmaal heeft meegemaakt, weet dat het antwoord eenvoudig is: de Omdenken Theatershow is alles. Het is én een avondje uit én een goed verhaal. Het is een wervelende mix van cabaret, lezing, show en workshop. Nog nooit was leren zo theatraal, nog nooit was theater zo leerzaam. Alles bij elkaar een onvergetelijke ervaring. Zoals één van de bezoekers het uitdrukte: ‘Ja-maar zal nooit meer klinken als vroeger.

22-11-2016 Cuijk Schouwburg Cuijk
09-05-2017 IJmuiden Stadsschouwburg Velsen

Kaarten voor de theatershows zijn te krijgen via de (online) kassa van het theater.